Halloween trends om dit jaar uit te proberen

Halloween
Image source - Pexels.com

Halloween is een van de populairste feestdagen van het jaar. Het is een tijd om je te verkleden, snoepjes te verzamelen en te genieten van de enge sfeer. Elk jaar worden er nieuwe trends bedacht om deze feestdag nog specialer te maken. In deze blogpost delen we een aantal Halloween trends van dit jaar die je zeker moet uitproberen!

 

Haunted house party

Dit jaar zijn haunted house party’s erg populair. Creëer een spookachtige sfeer in je huis door het decoreren van de kamers met enge decoraties. Hang spinnenwebben op, plaats pompoenen in de buurt van de deur en zorg voor een enge playlist. Laat je vrienden zich verkleden als hun favoriete horrorpersonages en geniet van een avond vol griezelige activiteiten.

 

Heksenkruidworkshops

Het is tijd om je innerlijke heks te omarmen! Heksenkruidworkshops zijn dit jaar een grote trend. Leer de basisprincipes van kruidenmagie en maak je eigen magische elixers. Dit is de perfecte activiteit om te doen met vrienden op een rustige Halloween-avond.

 

S’mores bij het kampvuur

Een klassieke Amerikaanse activiteit die perfect past bij Halloween: s’mores bij het kampvuur. Rooster marshmallows, smelt chocolade en doe het samen met een grahamkoek. Zet een kampvuur op in je tuin en geniet van deze heerlijke traktatie terwijl je de sterren bewondert.

 

Spookachtige fotoshoots

Halloween is de perfecte tijd om plezier te hebben met vrienden en familie. Maak een spookachtige fotoshoot met Halloween-thema en laat je creativiteit de vrije loop. Verkleed je als vampieren, weerwolven of spoken en maak gedenkwaardige foto’s.

 

Trick or Treat

Trick or Treat, de klassieke Halloween-activiteit, is nog steeds populair. Laat kinderen zich verkleden in hun favoriete Halloween-kostuums en loop door je buurt om snoep op te halen. Als je op zoek bent naar een goed doel, overweeg dan om bij een lokaal kinderziekenhuis langs te gaan en snoep uit te delen aan zieke kinderen.

 

Welke van deze Halloween-trends ga jij dit jaar uitproberen? Of misschien heb je wel een eigen idee? Halloween is de perfecte tijd om creatief te zijn en plezier te hebben met vrienden en familie. Of je nu kiest voor een enge haunted house party of een rustige avond bij het kampvuur, Halloween is een feestdag waar iedereen van kan genieten. Laten we dus dit jaar samen griezelig worden!

Gerelateerde blogs

Je hebt misschien ook interesse in:

10 tips als voor Instagram

Instagram is zonder twijfel een van de meest populaire sociale media platforms ter wereld. Dagelijks plaatsen miljoenen mensen foto’s en video’s op Instagram om hun

Dagelijks nieuws direct in je mailbox.