Uitgesproken WNL van 16 februari 2011: GEERT WILDERS SPREEKT

Uitgesproken van 16-02-2011 - dinsdag 15 februari 2011

Naar het lijsttrekkersdebat voor de Eerste Kamer gaat hij niet, maar morgenavond zit PVV-voorman Geert Wilders live in Uitgesproken WNL. Wilders besloot niet naar het debat te gaan, in verband met een cartoon op een VARA-site. Hij heeft aangegeven ‘zich persoonlijk gekwetst te voelen door deze misplaatste cartoon’, waarover hij morgen uitleg geeft.

In Uitgesproken WNL zal de politicus met presentator Joost Eerdmans onder andere bespreken wat het belang is van de Eerste Kamer, de status van het strafproces tegen hem en hoe hij tegen het Kabinet-Rutte I aankijkt.

Uitgesproken WNL, woensdag 19 januari om 20.25 uur op NL2

Lees meer

Reageren

Log-in / Registreer

arjanbuijks

23 Feb 2011 - 21:35

Met gekromde tenen zitten kijken naar de kritiekloosheid van Eerdmans. Had toch een aardige dunk van de ex-LPF-er. Maar dit is geen journalistiek bedrijven mijnheer Eerdmans. Dit was balletjes opgooien om ze door Wilders keihard in te laten inkoppen. Houd afstand en en stel echte vragen, dat komt je geloofwaardigheid ten goede.

New-World-Order

18 Feb 2011 - 11:47

Obama Marks Beginning of Muslim Holy Month http://t.co/FW7hBYH Kijk hier ff naar Amerika had je het toch over ??!!

New-World-Order

18 Feb 2011 - 11:42

Islam is niet een religie van een bepaalde etnische groep of een bepaald volk, maar het is de religie voor de gehele mensheid.

New-World-Order

18 Feb 2011 - 11:41

New-World-Order
18 Feb 2011 - 10:40
Wilders, het laatste gedeelte van je reclame spreekt mij het meest aan, in je ontspanning. Slaap daar ontspan ik me mee, daar ben ik in mezelf, woorden van die strekking. Blijf daar dan ook in je eigen wereldje.
En kom weer bij, als je klaar bent met je eigen hiaten. Terg je eigen voordat je stoer doet in je dromen. Islam is niet een religie van een bepaalde etnische groep of een bepaald volk, maar het is de religie voor de gehele mensheid.

New-World-Order

18 Feb 2011 - 11:40

Wilders, het laatste gedeelte van je reclame spreekt mij het meest aan, in je ontspanning. Slaap daar ontspan ik me mee, daar ben ik in mezelf, woorden van die strekking. Blijf daar dan ook in je eigen wereldje.
En kom weer bij, als je klaar bent met je eigen hiaten. Terg je eigen voordat je stoer doet ik je dromen. Islam is niet een religie van een bepaalde etnische groep of een bepaald volk, maar het is de religie voor de gehele mensheid.

Jan van Westland

17 Feb 2011 - 19:05

@HenkyR
Journalistiek is feiten boven tafel halen.
Het is niet via zogenaamd "kritische" vragen je eigen mening naar voren brengen.
En het is zeker niet het afgeven op politici die op dat moment niet in de show aanwezig zijn.
Vooral dat laatste is wat onze laffe nep-socialisten van de Vara voortdurend doen.

  • Hans Wiegel over Haagse perikelen

    6 juli 2011 Politiek Den Haag gaat met vakantie. In de studio kijkt VVD-coryfee en WNL’s politieke comment

    Meer
  • Volkert van der G. bedreigd

    6 juli 2011 Negen jaar geleden werd Volkert van der G. veroordeeld tot 18 jaar voor de moord op Pim Fortuyn.

    Meer